085 - 580 41 56

Opslagruimte Leiden nodig?

Opslagruimte in Katwijk aan Zee

Gaat u verhuizen naar een kleinere woning en zoekt u ruimte om uw spullen op te slaan? Wij verhuren opslagruimte in de omgeving Katwijk aan Zee tegen zeer scherpe tarieven. Al vanaf €1,40 per week huurt u bij ons een unit, die 24 uur per dag beveiligd is. U kunt om allerlei redenen opslagruimte huren. Denk bijvoorbeeld aan het stallen van uw caravan in de winter of het tijdelijk huren van opslagruimte, om een verhuisperiode te overbruggen. Als u in Katwijk aan Zee of in de regio Katwijk aan Zee woont, kunt u bij ons terecht.

Contact voor opslagruimte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van opslagruimte in Katwijk aan Zee? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken via 085 - 580 41 56. Of geef uw wensen door via het contactformulier hiernaast en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Leiden.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging