085 - 580 41 56

Opslagruimte Leiden nodig?

Miniopslag in Leiden

Bent u op zoek naar een plaats waar u voordelig, maar veilig spullen kunt opslaan in Leiden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van miniopslag in heel Nederland, dus ook bij u in Leiden. Hoe garanderen wij dat wij de allergoedkoopste zijn? Wij hebben een laagste prijsgarantie. U huurt bij ons al miniopslag vanaf €1,40 per week. Onze opslagunits in Leiden zijn geschikt voor de opslag van papieren, inboedel, motoren, seizoensspullen, noem maar op. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Huur nu beveiligde miniopslag

Onze miniopslag in Leiden is uitstekend beveiligd. Ten eerste is ons terrein voorzien van camerabeveiliging. Ten tweede zijn alle units voor miniopslag afzonderlijk voorzien van een alarmsysteem. Alleen u krijgt toegang tot uw miniopslag en niemand anders. Bij ons kunt u uw spullen dus met een gerust hart achterlaten.

Wilt u dag en nacht bij uw miniopslag kunnen? Wilt u gemakkelijk iets uit uw miniopslag kunnen halen, maar ook kunnen toevoegen? Bij ons in Leiden kan het allemaal. Normaal gesproken heeft u van 06:00 tot 23:00 toegang tot uw miniopslag, maar u heeft ook de mogelijkheid om een 24-uurs miniopslag te huren.

Wij bespreken graag uw wensen op het gebied van opslagruimte in Leiden. Maak gerust een afspraak met ons om onze units in Leiden te bekijken. Ook stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op. U neemt contact met ons op via 085 - 580 41 56, wij staan u graag te woord.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Leiden.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging