085 - 580 41 56

Opslagruimte Leiden nodig?

Ruimtegebrek in Leiden?

Maak van uw ruimtegebrek verleden tijd en huur opslagruimte bij ons. In onze opslagunits nabij Leiden kunt u bijna alles kwijt wat u in de weg staat. Denk bijvoorbeeld aan meubelen, inboedel, of misschien zelfs uw tweede auto. De units zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zo betaalt u dus nooit meer dan nodig is. Woont u in Leiden of omgeving Leiden en heeft u last van ruimtegebrek? Schakel dan onze hulp in en huur een opslagruimte in Leiden.

De oplossing voor uw ruimtegebrek in Leiden

Miniopslag huren bij ons is de oplossing voor ruimtegebrek in Leiden. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en welke producten wij aanbieden in de regio Leiden tegen welke scherpe prijs? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. Bel daarvoor naar 085 - 580 41 56. Of stel uw vraag via het hiernaast weergegeven contactformulier en u hoort dan zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Leiden.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging