085 - 580 41 56

Opslagruimte Leiden nodig?

Opslagruimte in de regio Wassenaar

Bijna iedereen heeft wel last van ruimtegebrek. U koopt een mooi nieuw bankstel, maar wat doet u met uw oude? Het is zonde om weg te gooien en wie weet kunt u deze in de toekomst weer goed gebruiken. Wij hebben de oplossing voor ruimtegebrek, want wij verhuren namelijk opslagruimte tegen zeer scherpe tarieven. Of het nou om meubels gaat, belangrijke zakelijke papieren of uw caravan; wij bieden u opslagruimte om al uw spullen veilig te stallen. Woont u in Wassenaar of omgeving Wassenaar? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Verschillende units voor opslagruimte

Wij bieden diverse soorten units aan in de omgeving Wassenaar voor verschillende soorten goederen. Wilt u uw motor in de winter veilig stallen? Of bent u op zoek naar een ruimte voor wijnopslag in Wassenaar? Onze ruimtes zijn droog, schoon en goed beveiligd. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor opslagruimte belt u 085 - 580 41 56. Of vul het contactformulier hiernaast in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Leiden.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging